22. Jula 2019.

Aleksandra Prijović postaje glumica?

Big Portal

Aleksandra Prijović krenula je stopama svoje svekrve Lepe Brene, te se bacila na glumu.

Prema pouzdanim informacijama, Prija će imati ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije “Ubice mog oca”, gdje će se pojaviti u dvjema epizodama,  saznaje Kurir.

Pjevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriju vraća kao pjevačica Biba.

Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu “Hajde da se volimo”, zvijezda “Granda”, koja je još na početku karijere, u seriji ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pjevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

https://www.instagram.com/p/B0EEGPLoJd4

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najprije bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahtijeva, pa se malo dvoumila da li da prihvati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su prije pet mjeseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odoljela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

https://www.instagram.com/p/BzptXNEIRbE/

“Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane, Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo.”

Brena je, doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podjela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svjesna da će joj i to povećati popularnost.

https://www.instagram.com/p/BzsQcktIrpO/

Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u “Ubicama”, pomogla joj je u pripremi uloge – otkriva izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pjevačica, koja nam do zaključenja broja nije odgovorila na poruku, solidno snašla.

https://www.instagram.com/p/BzclgBMonMU/

SVET

Foto: Instagram

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare