4. Juna 2022.

Aleksandra Prijović pokradena i prevarena

Big Portal

Talentovana i popularna pevačica podelila je na svom Instagram profilu šta joj se dogodilo. Naime, njena nova pesma “Zvuk tišine” procurela je u javnost. Aleksanru je sve ovo mnogo potreslo, budući da je žrtva prevare i da je pesma koja je trebalo da prestavi njen budući album već dospela u javnost.

Ona je izuzetno tužna što ne može da prezentuje novu pesmu na način koji je zamislila. Tim povodom se oglasila i na društvenoj mreži Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeWlSS7otVs/

“Ovim putem želim da vam se obratim i dam zvanično saopštenje povodom nepredviđene situacije koja se dogodila sa pesmom “Zvuk tišine”, koja je trebala da predstavi moj novi album. Naime, pesma je “procurila” na nama nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio materijala. Uprkos svim naporima da zaustavimo dalje širenje pesme, zbog razmere deljenja, to je u ovom trenutku nemoguće. Jedino što mogu, jeste da zamolim da se, koliko- toliko, do zvaničnog izlaska ograniči njeno širenje. Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srcada se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu. Srdačno, Aleksandra” – objasnila je ona celokupnu situaciju u kojoj se našla.

https://www.instagram.com/p/CeWA7_XI_OE/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare