Aleksandra Prijović o braku sa Filipom i odnosu sa Brenom - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandra Prijović o braku sa Filipom i odnosu sa Brenom

Pevačica Aleksandra Prijović progovorila je o odnosu sa suprugom Filipom, Lepom Brenom, ali i otkrila da li ponekad preispituje svoju ulogu majke i supruge, te je istakla da se trudi da bude najbolja što može.

– Ne preispitujem se mnogo jer se trudim da u svakom trenutku budem najbolja majka. Greške su normalna stvar i na njima učimo za dalje poteze u životu. Ono što je sigurno, jeste da ću ceo život težiti tome da budem najbolja, a i bolja za svoje dete.

Aleksandra je istakla da od Lepe Brene uvek rado prima savete.

– Od Brene svako može da nauči nešto i svaki njen savet je dragocen. Od nekog ko je toliko uspešan i ima iskustva u životu i poslu, prosto ne može da se čuje nešto što nije korisno i pametno.

Pevačica se dotakla i odnosa sa suprugom Filipom i istakla da je za srećan brak važan kompromis.

– Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo.

Na pitanje da li i muškarci u ženama traže ono što je danas možda teško naći – i dobru domaćicu, i majku, i ljubavnicu, pevačica je imala jasan stav.

– Ne slažem se s tim. Svaki muškarac je priča za sebe, a onaj pravi će svoju ženu da podrži u svemu što ona želi. Bilo da je domaćica ili poslovna žena, a dobra majka će biti svakako – rekla je Prijovića za 24 sedam.

Danas objavljeno

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Sandra Afrika želi da se ostvari kao majka: Imam 33, vrijeme mi je!

V.R.

Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica?

V.R.

Ostavite komentar