Aleksandra Prijović iskreno o odnosu sa kolegama - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandra Prijović iskreno o odnosu sa kolegama

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih mladih pevačica.

U Zvezdama Granda pojavila se 2012. godine i odnela visoko četvrto mesto. Pesmom “Senke” postavila je domaći rekord po brzini pregleda na Jutjubu, kada je pesma u najkraćem roku imala milion pregleda za manje od 24 časa.

Aleksandra je pored sjajnog glasa u žiži javnosti i od kad je obelodanila vezu sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića iz prvog braka.

Aleksandra prviatni život čuva i retko iznosti informaacije, a sada je prokomentarisala kako kolege vide njen veliki uspeh.

– Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram – rekla je Aleksandra Prijović, za IĐTV.

Aleksandra ističe da sa Brenom ima sjajan odnos, ali da je njena svekrva Filipova mjaka Zorica:

– Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek – kaže pevačica.

Danas objavljeno

Miloš Timotijević priznao da je potražio stručnu pomoć: “Dve godine sam odlazio intenzivno na psihoterapije”

Vanja A

Zabranjena ljubav: Oteo ju je da bi se tajno vjenčali

Vanja A

Autfit koji još niko nije ponio kao ona: Senidah svjetska zvijezda

Zeljka

Ostavite komentar