11. Jula 2022.

Aleksandra PRIJOVIĆ i Filip ŽIVOJINOVIĆ napravili HAOS

Big Portal

Bračni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović do sada nisu imali razmirica u braku niti su se zbog loših ljubavnih odnosa i svađa nalazili u centru interesovanja medija. Ipak, danas je Filip Živojinović uzburkao društvene mreže, tačnije Instagram kada je na jednu objavu svoje supruge, pevačice Aleksandre Prijović imao jedan neobičan komentar.

Naime, njihova prepiska izazvala je i rekacije Adreane Čekić i poznatog muzičkog producenta i tekstopisca Dragana Brajovića Braje. Evo kakao je konverzacija između supružnika tekla na društvenoj mreži Instagram.

– Do zaključenja albuma ostale su još dve pesme “Ja sam odlično” i “Marš”. Otkriću vam da su obe brze, jedna od njih je moj favorit, a koji je naziv vama zanimljiviji? – napisala je Prijovićka.

– Ma MARŠ… ne toliko zbog pesme nego sam morao da iskoristim ponuđenu priliku da ti to kažem – po svemu sudeći našalio se Filip Živojinović, a nakon reakcija drugih ljudi usledeo je i odgovor Prijovićke.

– Marš ti! Jel moguće da si ovo napisao javno? Blokiraću te – napisala je Aleksandra Prijović.

 Međutim, ono što stoji iza ovog “sukoba” na mrežama je podatak da je upravo Filip Živojinović napisao ovu pesmu za novi Prijovićkin album.

https://www.instagram.com/p/CfzLCAFo4tO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c1fd01ce-4ab1-4107-b430-9f08ce896f67

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare