Aleksandra Prijović: Filip može da me vara samo kad spavam - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Aleksandra Prijović: Filip može da me vara samo kad spavam

Aleksandra Prijović vratila se na muzičku scenu manje od 3 mjeseca po porođaju, a od tada ne prestaju priče o njoj i njenom suprugu Filipu Živojinoviću.

Odgovarajući na tračeve da ju je suprug varao dok je bila u drugom stanju, mlada pevačica kaže da to prosto nije moguće.

“Mi smo 24 sata zajedno, ne razdvajamo se po ceo dan. Što se toga tiče da me je varao dok sam bila trudna, mogu da kažem da je to uradio jedino ako je uspeo da pobegne dok sam ja spavala noću. Svaka mu čast onda,” rekla je Aleksandra.

Pre nekoliko dana, jedan tabloid objavio je da je Filip Živojinović varao je Aleksandru Prijović sa jednom zgodnom manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

“On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć. Ona je svetski top-model i Filipu je prijalo njeno društvo, a njoj njegovi pokloni, koje je svakodnevno dobijala. Aleksandra je tada prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela,” rekao je tada izvor.

“Prija jeste prešla preko toga, ali mu nije oprostila. On se sada trudi da sve nadomesti, pomaže joj u svemu i ugađa, ali ona mu jasno stavlja do znanja da je još uvek ljuta i da je strašno ružno to što joj je uradio. Porodica im je sada na prvom mestu i sin ih je još jače ujedinio. Dogovorili su se da sve ostane velika tajna i da to sami prevaziđu, a u javnosti da i dalje odaju utisak srećnog para,” završio je izvor.

Danas objavljeno

Jelena Karleuša zvijezda stranih medija

Vanja A

Film i FEST: Od debitantskih ostvarenja do dobitnika Oskara – šta vas čeka pod sloganom Povratak u budućnost

Zeljka

“Peaky Blinders” pod istragom

Zeljka

Ostavite komentar