Aleksandra Mladenović upoznala Isakove roditelje - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandra Mladenović upoznala Isakove roditelje

Mlada pjevačica Aleksandra Mladenović prije dva dana otputovala je u Bijelo Polje kod roditelja svog dečka i pjevača Isaka Šabanovica.

Naime, Aleksandra i Isak su iz Beograda zajedno otišli u Bijelo Polje, u njegovu porodičnu kuću, u kojoj se Mladenovićeva prvi put sada nalazi.

“Poslednjih nedelja Aleksandra i Isak se stalno dogovaraju da idu u Bijelo Polje, ali nikako nisu mogli zbog brojnih nastupa da se usklade, pa su tek sada našli vremena da odu. Aleksandra je sada, prvi put upoznala i njegove roditelje koji su odusevljeni snajom”, rekao je sagovornik za “Republiku”.

Podsjetimo, Isak je već upoznao Aleksandrinu porodicu, tačnije njenu mamu koja je često druži sa njima. A ovako je u početku Aleksandra govorila o ljubavi sa Isakom:

“Lepo nam je, uživamo u ljubavi. Došao je na moj nastup i mislim da je on mene prvi primetio. Nisam odmah obratila pažnju, pa smo posle počeli da se viđamo. Jeste mnogo stidljiv, ali nisam mu prva prišla. Sve je išlo spontano”, ispričala je Aleksandra za nedavno.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar