30. Decembra 2022.

Aleksandra Mladenović: Kad nađete dečka i kažete da je pravi, ostane samo konj

Big Portal

“Neka ode ova teška 2022. godina i sa velikim žarom čekam 2023. Ova godina mi je bila baš dosta izazovna i mogu slobodno da kažem jako teška godina i jedva čekam da prođe. Bila je teška zbog posla i generalno na sebe mislim, stalno sam bila bolešljiva, mnogo sam radila a malo sam odmarala”, rekla je pjevačica.

Kako iza sebe ima buran period kada je ljubav u pitanju, Aleksandra je otkrila i koja joj je najveća greška.

“Pa vi znate šta je moja greška u 2022. godini, tako da nećemo da se ponavljamo, jer mi bude neprijatno. Kada mi Bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. Ljubavi trenutno nema ni na vidiku”, rekla je ona.

Dodala je da je mnogo toga naučila iz prethodnih veza. Na pitanje kada će predstaviti novog partnera, odgovorila je:

“To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da kada nađete dečka i kažete ovo je pravi i za njega se udajem 100 posto, na kraju ostane samo konj”,  kroz osmjeh je istakla.

Nakon dva ljubavna brodoloma sa kolegama Isakom Šabanovićem i Urošem Živkovićem, pjevačica  je otkrila da li bi se upustila i u treću romansu sa nekim iz svoje branše.

“Pa to se nikad ne zna, ako je neki muškarac pravi i ako je to to i ako se poklopi na kraju. Bitno mi je da je dobar čovjek i da se mi razumijemo”, izjasnila se Mladenovićka.

Nedavno je Ognen Zdravkovski izjavio da mu se ona dopada, ali izgleda da on nije jedini sa estrade koji ima simpatije prema Aleksandri.

“Ne znam, ne bih sada to komentarisala, mogu slobodno da kažem da mi mnogo kolega piše, uglavnom su to komplimenti, nisam toliko glupa da ne mogu da shvatim šta pokušavaju. Nisam ograničena po pitanju godina, volim i mlađe i starije muškarce, ali više bi mi prijalo da bude mladunče neko. Mada sada nemam vremena za momka jer puno radi, jedino ako se pojavi onaj pravi. Sve što je onako neću pričati o tome dosta sam se već opekla i ne želim više da pokazujem svoje partnere”, zaključila je ona, prenosi Kurir.

Kurir.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare