Aleksandar Srećković Kubura i Marija se sporazumno razvode: Definitivno kraj ljubavi - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandar Srećković Kubura i Marija se sporazumno razvode: Definitivno kraj ljubavi

Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga Marija, kako pišu domaći mediji, riješili su da se sporazumno razvedu

Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga Marija, kako pišu domaći mediji, rešili su da se sporazumno razvedu…

Javnost nikad nije zaboravila situaciju kada su se pre pet godina u medijima pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom.

Ova vest odjeknula je kao bomba, a njegova supruga Marija Savić Srećković ovim povodom nije se oglašavala tim povodom. Samo nekoliko meseci kasnije posle ovog skandala pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma i zbunili sve pripadnike medija kao i vernu publiku.

Iako su im već tada mnogi predviđali kraj, brak je opstao do danas, ali tek nakon toliko vremena čini se da mu Marija ipak nije sasvim oprostila. I ona, “uhvaćena” je u bašti jednog beogradskog restorana na Vračaru, gde je bila vidno prisna s jednim starijim gospodinom. Međutim, može li uhvaćen da bude neko ko zbilja ne želi da bude viđen? Čini se da je Mariji bilo svejedno da li će njena nova romansa isplivati u javnost, a dok nije shvatila kolike će biti razmere medijske fame koja se podigla oko ovog slučaja.

Mediji su pratili tok njihove ljubavi, međutim epilog ove priče ipak je postao drugačiji. Kako navodi izvor, Kubura i Marija rešili su da se navodno sporazumno razvedu.

– Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem – navodi izvor blizak paru.

Kako ponovo navodi “Blic”, ekipa pomenutog medija pozvala je instruktorku i glumca, a Marija je na pitanje da li su ove informacije tačne samo kratko poručila:

– Doviđenja, prijatno!

Nakon što je pre nekoliko meseci u medijima objavljeno kako Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra Srećkovića Kuburu novinari su pozvali da prokomentariše ove navode.

– Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao – bilo je sve što je rekao Kubura za.

Naima, budući da su Mariju Srećković paparaci uslikali su sa nepoznatim muškarcem kao što smo već i napomenuli, izvor koji se zatekao na licu mesta prokomentarisao je:

– Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu – rekao je izvor za “Blic” koji se zatekao na licu mesta.

Marija takođe nije ostala nedorečena:

– Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome – rekla je Marija.

Kakav će biti konkretan ishod njihove dugogodišnje ljubavi, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Seka Aleksić objavila video: “Budi svoja kakva god da si”

Vanja A

Lejla Filipović zablistala u kratkoj crnoj haljini i pokazala da ima najbolje noge u regionu

Vanja A

Potresna ispovijest Seke Aleksić: “Djeca u školi su bila brutalna”

Zeljka

Ostavite komentar