Aleksandar predat ocu: Severina preklinjala Milana da sačekaju da se dječak prilagodi, Popović nije htio ni da čuje - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandar predat ocu: Severina preklinjala Milana da sačekaju da se dječak prilagodi, Popović nije htio ni da čuje

Sinoć u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu

Hrvatska pevačica Severina Vučković je večeras predala sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću.

Otac deteta instistirao je da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom.

Kako piše hrvatski ,,Jutarnji list”, danas je sud doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem. Kako se navodi, ova odluka sudije Tee Golub odmah stupa na snagu.

Večeras u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

U dvorište kuće srpskog biznismena Milana Popovića, koji je, kako saznaju mediji, ististirao da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom. Nije prihvatio predlog pevačice da pričeka da se dete koje je teško primilo ovu odluku suda, pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju. Severina je odlučila da poštedi dete da privremenu meru sprovodi policija uz nadzvor socijalnih služi.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Elena je doživjela je najveću roditeljsku bol

Vanja A

Malo ko zna da je Brena ovoj danas poznatoj pjevačici bila bebisiterka

V.R.

Džejla Ramović progovorila o muškarcu kojeg je prijavila policiji

V.R.

Ostavite komentar