Aleksandar predat ocu: Severina preklinjala Milana da sačekaju da se dječak prilagodi, Popović nije htio ni da čuje - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandar predat ocu: Severina preklinjala Milana da sačekaju da se dječak prilagodi, Popović nije htio ni da čuje

Sinoć u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu

Hrvatska pevačica Severina Vučković je večeras predala sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću.

Otac deteta instistirao je da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom.

Kako piše hrvatski ,,Jutarnji list”, danas je sud doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem. Kako se navodi, ova odluka sudije Tee Golub odmah stupa na snagu.

Večeras u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

U dvorište kuće srpskog biznismena Milana Popovića, koji je, kako saznaju mediji, ististirao da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom. Nije prihvatio predlog pevačice da pričeka da se dete koje je teško primilo ovu odluku suda, pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju. Severina je odlučila da poštedi dete da privremenu meru sprovodi policija uz nadzvor socijalnih služi.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Jelena Janković sada izgleda potpuno drugačije

Vanja A

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

Ostavite komentar