Aleksandar Mitrović čestitao je supruzi Kristini rođendan emotivnim riječima, ovim gestom oduševio je svoje pratioce. - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandar Mitrović čestitao je supruzi Kristini rođendan emotivnim riječima, ovim gestom oduševio je svoje pratioce.

Pored uspiješne fudbalske karijere, Aleksandar Mitrović može da se pohvali i srećnim i skladnim ljubavnim životom.

Sjajni napadač uživa u ljubavi sa nevenčanom suprugom Kristinom, sa kojom ima i dvoje dece ćerkicu Nađu i sina Luku. Kako neretko jedno drugom izjavljuju ljubav na društvenim mrežama, poslednjom objavom Aleksandar Mitrović osvrnuo se na rođendan svoje izabranice, te emotivnim rečima svima stavio do znanja šta oseća prema supruzi.

– Srećan rođendan ljubavi moja – poručio je fudbaler, uz zajedničku fotografiju.

Kako je sam priznao porodicu je osnovao rano, međutim, Mitrović je svojevremeno istakao da je to nešto najlepše što mu se desilo u životu.

– Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – ispričao je Aleksandar Mitrović nedavno domaćim medijima.

Njegova partnerka Kristina Janjić ubrzo nakon toga takođe se prisetila početka njihove romanse: – Ubrzo nakon što smo prvi put izašla, ljubav je zaista planula i odmah je počela ozbiljna veza – zaključila je ona.

Glorija.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar