Aktivna linija za stručnu psihološku podršku stanovništvu - BIGportal.ba
Banja Luka

Aktivna linija za stručnu psihološku podršku stanovništvu

U sklopu projekta “Psihosocijalna podrška u vrijeme kovid pandemije” aktivna je linija za stručnu psihološku podršku i pomoć stanovništvu u vrijeme pandemije uzrokovane korona virusom, navode u Društvu psihologa Republike Srpske.

Psihološka podrška je specijalizovana i usmjerena je na pomoć za sve koji imaju pitanja i nedoumice vezano za svoje psihičko stanje u vrijeme uzrokovane pandemijom.

Linija je takođe usmjena na sva pitanja za vrijeme koje osobe ili članovi porodica provedu u izolaciji, za sve koji su preboljeli kovid-19, ali se i dalje suočavaju sa posljedicama po svoje zdravlje ili zdravlje članova porodice.

Psihološka podrška je besplatna i telefonska linija je aktivna svaki radni dan u periodu od 09 do 17 časova.

Broj telefona na koji možete konaktirati Društvo psihologa je 065 464 555 (telefon i viber), a isto tako, možete im se svakodnevno obratiti sa upitom na mejl psiholoska.podrska.dprs@gmail.com.

Projekat “Psihosocijalna podrška u vrijeme kovid pandemije” dio je projekta “Јačanje intersektorske saradnje i referalnog mehanizma podrške djeci i njihovim porodicama u Republici Srpskoj” koji sprovode Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Društvo psihologa Republike Srpske uz podršku UNICEF-a u BiH i Vlade Švedske, navode u Društviu psihologa.

Danas objavljeno

Usvojen rebalans budžeta Banjaluke: Stanivuković nije krio oduševljenje

M.

Planirana isključenja el.enegije za 09.12.2021.godine

Vanja A

Nastavljena sjednica Skupštine grada Banjaluka

M.

Ostavite komentar