18. Marta 2020.

“Ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus”

Big Portal

Šveđanin je pozvao sve kolege fudbalere i sportiste da doprinesu koliko mogu u borbi protiv virusa, pre svega italijanskim bolnicama.

U celom svetu je trenutno zaraženo više od 200.000 ljudi, umrlo je više od 8.000, a najpogođenija država posle Kine je upravo Italija. Na Apeninima je zaraženo više od 31.000 osoba, a preminulo je preko 2.500.

“Italija mi je uvek davala mnogo i u ovom dramatičnom trenutku želim da vratim još više ovoj zemlji koju volim. Odlučio sam zajedno s ljudima koji rade sa mnom da pokrenemo fond za skupljanje novčane pomoći bolnicama. Koristim svoju popularnost da proširim ovu vest i svi koji mogu trebaju pomoći”
, poručio je Ibrahimović.

“Računam na velikodušnost svojih kolega i svih profesionalnih sportista koji mogu dati manje ili veće donacije, naravno koliko je to u njihovim mogućnostima da oteramo ovaj virus. Zajedno zaista možemo pomoći bolnicama i doktorima, te sestrama koji nesebično rade svakog dana da spasu naše živote. Danas smo mi ti koji navijaju za njih. Idemo zajedno da oteramo koronavirus i da dobijemo ovu utakmicu. I zapamtite – ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus
“, zaključio je Zlatan u svom stilu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare