Ako vas igranje preko džojstika smara, sada možete da tamanite zombije glasovnim komandama - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ako vas igranje preko džojstika smara, sada možete da tamanite zombije glasovnim komandama

Već od prvih najava za novi nastavak igre Dead Island 2, izdavač Deep Silver najavio je da će to biti prvi naslov koji podržava Amazon Alexa Game Control, funkciju koja vam omogućava da koristite svoj glas za igranje.

Kompanija je juče podelila trejler koji prikazuje novu funkcionalnost, doduše, verziju koja ne ide u detalje i ne prikazuje kako sve to konkretno radi.

Ovo kažemo jer nije svaka glasovna komanda koja se nalazi u igri prikazana u trejleru, ali su komande poput: „Hej zombi“ i „Daj mi moju sekiru“ tu. Portparol Amazona rekao je da ćete moći da koristite svoj glas za stvari kao što su postavljanje puta kojim se krećete i pozdravljanje drugih likova.

Dead Island 2

Interesatno je i da Alexa Voice Control ne zahteva Echo uređaj, već je dovoljno da imate slušalice sa mikrofonom. Imaćemo priliku da vidimo koliko dobro funkcionišu glasovne komande kada Dead Island 2, posle skoro decenije razvoja, konačno stigne 28. aprila, za kada je zakazana premijera.

Trejler je, kao i Dead Island 2 nasilan, pa za njegovo gledanje morate da budete prijavljeni na YouTube, a evo i direktnog linka.

Benchmark.

Danas objavljeno

Ova aplikacija je privukla pažnju mnogih i najbrže je rastuća svih vremena

Vanja A

Nova funkcija za Gmail će se svidjeti onima koji kupuju onlajn

Vanja A

U Iraku otkrivena gostionica stara 5.000 godina

V.R.

Ostavite komentar