14. Marta 2020.

“Ako su naši roditelji i djedovi za nas uradili sve, tako i mi moramo nešto da uradimo za njih”

Big Portal

“Žao mi je zbog nastale situacije, zbog 75. rođendana Zvezde, ali moramo da pratimo uputstva i budemo odgovorni. Socijalna odgovornost i inteligencija moraju da izadju u prvi plan jer vidimo šta se dešava svuda oko nas. Moramo da budemo spremni na sve i dobro slušamo šta nam kažu”, rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 18.00 na stadionu “Rajko Mitić” igrati protiv Napretka u 26. kolu Superlige Srbije.

Utakmica će se igrati pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa.

“Ne znamo kakav će tok biti dalje što se tiče samog fudbala. Svi o tome razmišljaju i daće nam prave odgovore i smernice kako to treba da bude i mi to treba da poštujemo. Nisam kompetentan da dajem odgovore o ovoj situaciji. Imamo ljude koje ćemo da slušamo, koji će nam davati odgovore na pitanja, kako treba da se ponašamo. Ako su naši roditelji i dedovi za nas uradili sve što su mogli da imamo bolju budućnost, tako mi moramo nešto da uradimo za njih. Ako traže od nas da ne idemo u gužve, da ne bismo doneli njima u kuću, to je jedna od odgovornosti. Moji roditelji imaju po 65 godina”, kazao je Stanković.

On dugo godina živi u Italiji, gde je najveće žarište COVID19 u Evropi. Tamo su mu trenutno supruga i jedan od sinova.

“Znam šta se dešava u Italiji i kako se odvija, tamo su mi supruga i srednji sin. Oni su u polukarantinu, ozbiljno su shvatili. Milano je bukvalno prazan grad”, naveo je Stanković, koji je upitan i za članove stručnog štaba Zvezde koji su Italijani.

“Prate situaciju iz dana u dan. Dobijaš informacije šta se dešava, to se menja iz sata u sat. Momci su okej, njihove familije su okej, dugo nisu bili u Italiji”, dodao je Stanković.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare