Ako prebacujete i čuvate puno podataka, Kingston DC 450R SSD je prava stvar - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Ako prebacujete i čuvate puno podataka, Kingston DC 450R SSD je prava stvar

Kingston Digital Europe Co LLP, počeo je sa isporukom novog  Data Center 450R (DC450R) Enterprise SSD-a.

Baziran na 6 Gbps SATA SSD interfejsu visokih performansi i naoružan 3D TLC NAND tehnologijom je spreman za upotrebu sa primarnim ciljem da isporuči natprosečno visoke performanse pri čitanju podataka.
Ovaj serverski SSD pruža vrhunske performanse, istovremeno ostvarujući veliki broj I/O operacija i predvidivo brz odziv na tražene podatke, što je jedan od ključnih zahteva današnje generacije SSD uređaja za potrebe rada u data centrima. Novi SSD je izrađen prema strogim Kingston QoS zahtevima 234,  pa je DC450R spsoban da obezbedi konstantno visok nivo performansi u širokom rasponu radnog opterećenja intenzivnog čitanja i keširanja podataka.
Kingstonov DC450R je dizajniran za rad koji zahteva 24/7 pouzdanost, kao što je na primer upotreba u mrežama za isporuku sadržaja (CDN), EDGE računarstvo i širok spektar drugih softverski definisanih arhitektura za čuvanje velike količine podataka. DC450R donosi funkcije koje data centrima omogućuju odabir najpovoljnijeg SSD-a za svoje radno opterećenje. Preduzećima su potrebni rezultati, rešenja i sporazumi o nivou usluge (SLAs), a DC450R pruža sistem integratorima i “cloud” provajderima visoke performanse, kao i ekonomičan SSD standard na koji mogu da se oslone.
DC450R dostupan je u kapacitetima od 480GB, 960GB, 1.92TB, 3.84TB1, a takođe dolazi i uz limitiranu petogodišnju garanciju i besplatnu tehničku podršku.
Izvor: Kingston/Benchmark

Danas objavljeno

Realme GT Neo2T ozvaničen sa MediaTek Dimensity 1200-AI čipom

Vanja A

Huawei nagovještava Enjoy 20e, sa 6.3-inčnim ekranom i 5000mAh baterijom

Zeljka

AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Zeljka

Ostavite komentar