12. Augusta 2022.

“Ako nevakcinisani više nisu zli i opasni – zašto ne bismo pustili Đokovića?”

Big Portal

Centar za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) nije promenio ono najbitnije pravilo za Đokovića – da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju ni pod kojim uslovima.

Umesto toga, sada niko izložen virusu nije primoran da ide u karantin, a nevakcinisane osobe imaju potpuno ista pravila kao vakcinisane.

“Vodič govori da pandemija nije gotova, ali nam pomaže da dođemo do trenutka kada kovid-19 više ne utiče toliko jako na naše živote. Sada znam oda je kovid-19 deo naših života”, navela je Greta Maseti iz CDC-ja.

Pravila o ulasku u zemlju, nažalost po Đokovića, nisu promenjena, ali se i tako nešto očekuje.

Novakovi navijači su ubrzo po objavi CDC-ja na društvenim mrežama istakli to da su nevakcinisani i vakcinisani potpuno isti u Americi, te da su jedini koji su “potlačeni” nevakcinisani stranci.

“AKo nevakcinisani više nisu zli i opasni, zašto ne bismo pustili Novaka Đokovića da igra?”, napisao je novianr Set Dilon i “tagovao” Jelenu Đoković.

US open počinje 29. avgusta, Đoković brani finale a Medvedev titulu, a srpski teniser ima “fore” sve do nekoliko dana do početka turnira ili potencijalno i nešto manje…

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare