Ako muž ne bude počeo da se kupa, žena će dobiti razvod - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ako muž ne bude počeo da se kupa, žena će dobiti razvod

Dvadesetogodišnja Indijka je podnijela zahtjev za poništenje braka jer se muž kupa samo na deset dana i neprijatno miriše.

Soni Devi iz indijske savezne države Bihar podnela je zahtev za razvod braka uz obrazloženje da njen suprug ne održava higijenu i nema manire. Navodi da joj je udaja za dvadesetrogodišnjeg vodoinstalatera bila poniženje koje joj je uništilo život.

U službenom zahtevu za ravod braka Devi je navela da se muž jako retko kupao ili prao zube i nije se ponašao u skladu sa društvenim normama, prenosi portal Oditi central.

„Muž smrdi jer se ne kupa i ne brije po deset dana. Pored toga, ne pere ni zube i nema manire. Ne želim više da živim sa njim. Ne mogu da podnosim to poniženje. Ljubazno vas molim da me oslobodite ovog čoveka jer mi je upropastio život“, navela je Devi.

Nesrećna mlada je navela i da nemaju dece i da im partneriski odnosi nisu naričito srdačni, te joj život nema nikakvog smisla. Naravno, očekuje da joj muž vrati nakit i druge dragocenosti koje je dobio od njenih roditelja kada se udala za njega.

Članovi državnog komiteta za ženska pitanja, kome se ovakvi zahtevi podnose, bili su zatečeni razlozima koje je Devi navela. Odlučili su da paru daju dvomesečni ultimatum da reše nesuglasice pre nego što slučaj prebace na porodični sud.

Optuženi muž, Maniš Ram, je novinarima indijskog Tajmsa rekao da želi da nastavi život sa Devi i da će se potrudidi da popravi svoje životne navike kako bi joj ugodio.

Izvor. RTS

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar