Ako koristite Firefox, ostajete bez ove aplikacije - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Ako koristite Firefox, ostajete bez ove aplikacije

Mozilla gasi svoju aplikaciju za upravljanje lozinkama, ali već postoji zamena.

Mozilla je prvi put objavila svoju Firefox Lockwise mobilnu aplikaciju tokom 2019. godine. Aplikacija obezbeđuje dizajn za upravljanje lozinkama i funkcionalnost za logovanje u Firefoxu.

Lockwise je mogao da funkcioniše kao usluga za obezbeđibvanje automatskog popunjavanja informacija (autofill) na Android i iOS platformama, a omogućavao je popunjavanje loginova sačuvanih na Firefox Sync nalogu.

Mozilla sada gasi Firefox Lockwise, ali nema brige za korisnike – zamena je već dostupna. Firefox 93 za Android je objavljen prošlog meseca, a među brojnim izmenama je i dodata mogućnost Autofill dodatka za Android.

Sada, kada osnovna Firefox aplikacija ima glavnu funkciju koju je obavljao Lockwise, a većina ljudi sa instaliranom LockWiseom verovatno ionako već koristi Firefox, Mozilla je odlučila da ukine namensku aplikaciju Lockwise.

Podrška za Firefox Lockvise će prestati 13. decembra 2021. Nakon tog datuma, aplikacija više neće biti dostupna u Google Play Storeu ili Apple App Storeu. Lockwise bi mogao da nastavi da radi nakon tog trenutka, ali neće dobijati podršku ili bezbednosne zakrpe.

Danas objavljeno

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Crvenu zvezdu na Instagramu prati više od pola miliona ljudi

Zeljka

Ostavite komentar