Ako imaš mladež na nekom od ovih 12 mjesta - smiješi ti se veliko bogatstvo! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ako imaš mladež na nekom od ovih 12 mjesta – smiješi ti se veliko bogatstvo!

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje: Ako te svrbi levi dlan ostaćeš bez novca, ali ako na njemu imaš mladež, to je već druga priča…

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim tim i mladeže na telu, teško je zaobići hinduizam. Naime, hinduisti veruju kako mladež na određenom delu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti.

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegova značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje.

Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

1. mladež na desnom obrazu – Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon vlastitog venčanja steći veliko bogatstvo.

2. mladež iznad usana – mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

3. mladež kod nosa – Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovno uspeh u životu.

4. mladež na peti – mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu baš toliko retkost za ovu osobu…

5. mladež na struku – Ovaj vrlo profinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići.

6. mladež između očiju – takozvano “treće oko” obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. mladež na desnom dlanu – ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se mladež smestio na donji deo dlana, moraćeš ipak da se malo pomučiš, ali sledi ti uspeh.

8. mladež na bradi – uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji uopšte, one će biti itekako srećne i imaće izbalansiran život.

9. mladež kod pupka – ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. mladež na desnoj strani grudi – osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodati.

11. mladež kod uha ili desnoj strani lica – bilo da se mladež nalazio tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica…

12. mladež na malom prstu – nije bitno nalazi li se mladež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i celi svet.

(miss7.24sata.hr)

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar