25. Augusta 2020.

Akcijska ponuda Addiko gotovinskih kredita

Big Portal

Kraj avgusta i početak septembra su generalno periodi većih troškova: odlazak na ljetovanje u zadnji čas, pripreme za početak školske godine, pripreme za zimu, neki novi projekti, planovi i želje samo su neki od njih. Ukoliko vam je mjesečna rata od 99 KM prihvatljiva, a želite kredit u iznosu od 5.000 KM – iskoristite posebnu ponudu Addiko gotovinskih kredita za nove početke, uz brzu i jednostavnu proceduru.

„Svjesni izazova sa kojima se u ovom periodu susreću naši sugrađani, pokrenuli smo akcijsku ponudu kredita, u okviru koje nudimo gotovinske kredite u iznosu do 5.000 KM uz veoma povoljnu ratu od svega 99 KM mjesečno“, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank Banja Luka.

„Ova posebna ponuda važi za sve građane Bosne i Hercegovine, bez obzira da li su klijenti Addiko banke ili ne. Svi oni mogu aplicirati za ovaj kredit i u veoma kratkom roku pronaći rješenje za prevazilaženje povećanih troškova koji su karakteristični za ovo doba godine ili realizovati neke nove planove i želje, brzo i jednostavno“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank Sarajevo i dodala da je procedura apliciranja, uprkos promjenama na tržištu izazvanih aktuelnom epidemiološkom situacijom, veoma jednostavna, te da je Addiko banka i dalje fokusirana na bitno, uz jasnu i jednostavnu komunikaciju i što efikasniji pristup procesima.    

Više detalja o ovoj atraktivnoj ponudi zainteresovani mogu pronaći na stranici addiko.ba, aplicirati za kredit online ili jednostavno posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko banke.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare