Akcija "Ukrina jedan": Pronađena 3,2 kilograma skanka, uhapšena dva lica - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Akcija “Ukrina jedan”: Pronađena 3,2 kilograma skanka, uhapšena dva lica

Žensko lice iz Dervente, koje uhapšeno u akciji “Ukrina jedan” u kojoj je oduzeto 3,2 kilograma skanka, sprovedeno je u Okružno javno tužilaštvo Doboj, a u poslijepodnevnim časovima biće predat i muškarac iz Gradiške, rečeno je na konferenciji za novinare predstavnika Policijske uprave Doboj.

Na području Dervente juče je izvršen pretres vozila i lica i pronađena je droga. Na području Gradiške pretresena su tri stambena objekta i tri vozila i pronađeni ostaci marihuane i jedna prostorija koja je ranije služila kao laboratorija za proizvodnju ove droge, te određena količina puščane municije.

Za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojne droge Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju podnesen je izvještaj protiv ova dva lica, koja nisu od ranije poznata policiji.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Dragan Sušić je rekao da će Policijska uprava Gradiška dokumentovati krivično djelo proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Јučerašnju akciju su sproveli policijski službenici iz Dervente i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Gradiška.

Danas objavljeno

Treći svjetski rat? “Totalna katastrofa”

M.

Putin je prihvatio poziv Indonezije na samit Grupe 20

M.

Najviši nivo u istoriji: Inflacija u BiH dostigla 14,4%

M.

Ostavite komentar