PRIVOĐENJE ZBOG DROGE I PROSTITUCIJE Odluku o pritvoru čeka 11 uhapšenih - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

PRIVOĐENJE ZBOG DROGE I PROSTITUCIJE Odluku o pritvoru čeka 11 uhapšenih

U Policijsku upravu Banjaluka dovedeno je 11 osoba koje su uhapšene u akciji “Klub” i nalaze se na kriminalističkoj obradi. Oni su završili iza rešetaka u okviru operativne akcije usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe, koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju. Kako je ranije objavljeno…

U Policijsku upravu Banjaluka dovedeno je 11 osoba koje su uhapšene u akciji “Klub” i nalaze se na kriminalističkoj obradi.

Oni su završili iza rešetaka u okviru operativne akcije usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe, koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju.

Kako je ranije objavljeno uhapšeni su Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Dragan Jelača. Akciju su sproveli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Capak o sadržaju kovid pasoša

M.

U Hrvatskoj zaražena 491 osoba, 12 smrtnih ishoda

M.

Fajzer premješta dio proizvodnje iz Belgije u Rumuniju?

M.

Ostavite komentar