Akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci: Rok produžen do kraja juna - BIGportal.ba
Banja Luka

Akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci: Rok produžen do kraja juna

Ne propustite priliku da učestvujete u tradicionalnoj akciji „Biramo najuređenije“, jer pobjednike očekuju i vrijedne nagrade, navode u još jednom pozivu Banjalučanima iz Gradske uprave.

Ukupan nagradni fond akcije iznosiće 3000 KM, a s obzirom na to da je riječ o dvadesetoj jubilarnoj godini održavanja ove akcije odlučeno je da se rok za prijave produži do kraja juna.

Nagrade se dodjeljuju za sljedeće kategorije:

najuređenije privatno dvorište,
najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova,
najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika
najljepši balkon.
Svi zainteresovani građani Banjaluke mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije može se obratiti i predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

Danas objavljeno

Raspisan javni poziv: Podrška Grada djeci poginulih boraca Vojske RS

M.

Planirana isključenja električne energije za 18. avgust 2022. godine

Vanja A

Raspisan konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku

Vanja A

Ostavite komentar