AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Apple je pored novih laptopova pričao i o muzici.

U glavnim ulogama bili su AirPods treće generacije, HomePod mini u nekoliko boja i nova pretplata za Apple Music koja vam omogućava da ga koristite samo glasom.

Nova generacija Appleovih “osnovnih” bežičnih slušalica sada dolazi u kompaktnijem dizajnu, sa podrškom za “Spatial audio” i prilagođavanje zvuka korisniku. Kako Apple kaže, AirPods 3 sada obezbeđuju do 6 sati slušanja muzike, a za 5 minuta punjena mogu obezbediti sat vremena rada.

Kutija obezbeđuje do 30 sati autonomije, može se puniti bežično, a sada podržava i MagSafe punjače. Cena u SAD iznosi 179 dolara.

Osveženje stiglo je i u HomePod redove, sada se mogu pazariti u više boja, ali je uz boje, glavna tema bio i novi paket za Apple Music. Apple Music Voice za 4,99 dolara mesečno omogućava korišćenje Appleovog muzičkog servisa glasom, pomoću Siri.

Ostaje da vidimo koliko će Appleov pokušaj da vam oslobodi ruke pri korišćenju Musica uspeti i biti popularan, kao i koliko će ovi uređaji koštati kod nas. Apple Music Voice u početku biće dostupan u 13 zemalja.

Danas objavljeno

Pojavile se slike Motorola Moto Edge X30 telefona, zvanični detalji o ekranu

Vanja A

Ovo su najpopularniji emodžiji 2021.

Vanja A

Microsoft Edge šalje čudne poruke kada pokušate da preuzmete Chrome

Vanja A

Ostavite komentar