19. Oktobra 2021.

AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Big Portal

U glavnim ulogama bili su AirPods treće generacije, HomePod mini u nekoliko boja i nova pretplata za Apple Music koja vam omogućava da ga koristite samo glasom.

Nova generacija Appleovih “osnovnih” bežičnih slušalica sada dolazi u kompaktnijem dizajnu, sa podrškom za “Spatial audio” i prilagođavanje zvuka korisniku. Kako Apple kaže, AirPods 3 sada obezbeđuju do 6 sati slušanja muzike, a za 5 minuta punjena mogu obezbediti sat vremena rada.

Kutija obezbeđuje do 30 sati autonomije, može se puniti bežično, a sada podržava i MagSafe punjače. Cena u SAD iznosi 179 dolara.

https://youtu.be/-5y2YqrlOr4

Osveženje stiglo je i u HomePod redove, sada se mogu pazariti u više boja, ali je uz boje, glavna tema bio i novi paket za Apple Music. Apple Music Voice za 4,99 dolara mesečno omogućava korišćenje Appleovog muzičkog servisa glasom, pomoću Siri.

Ostaje da vidimo koliko će Appleov pokušaj da vam oslobodi ruke pri korišćenju Musica uspeti i biti popularan, kao i koliko će ovi uređaji koštati kod nas. Apple Music Voice u početku biće dostupan u 13 zemalja.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare