Advokat demantuje da je ubijen vođa kavačkog klana - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Advokat demantuje da je ubijen vođa kavačkog klana

Poslije nezvaničnih saznanja da je sinoć nešto poslije 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer.

“Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ”, rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Podsjetimo, u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije, prenose Novosti.

U upravi policije Crne Gore je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s “obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najvjerovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom”.

Crnogorski organi bezbjednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbjednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provjere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom “Jai”. Nije jasno da li su slučajevi povezani. Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

Danas objavljeno

Uhapšen vozač sa 2,24 promila alkohola u krvi

M.

Gavrankapetanović i Musić predati tužiocu

M.

Vučić i Hil o bezbjednosnoj situaciji na KiM

M.

Ostavite komentar