Adobe Photoshop, Premiere Elements 2020 stižu uz nove AI alatke - BIGportal.ba
Uncategorized

Adobe Photoshop, Premiere Elements 2020 stižu uz nove AI alatke

Ako ste fotograf ili videograf, može biti poprilično zbunjujuće kada je u pitanju korišćenje naprednijih alata za obradu, poput Adobe Photoshop ili Premiere Elements.

Iako su ovo izuzetno moćni alati, favorizovani od strane najuspešnijih u industriji, oni mogu biti i previše za običnog korisnika zbog velikog broja funkcija koje su na raspolaganju.

Međutim, dobra vest je da je, u nastojanju da svoj softver učini pristupačnijim za novajlije i da olakša rad profesionalcima, u verziji Adobe Photo i Premiere Elements za 2020. godinu kompanija je ubacila neke AI alate u obliku Adobe Sense AI. Ovo će pomoći korisnicima da određene zadatke u oba softvera odrade tako što će se značajno smanjiti koraci kako bi se neka akcija odradila.

Na primer, u Photoshop Elements 2020, Adobe će predstaviti novi izbor sadržaja jednim klikom. Ovo će automatski obeležiti osobu ili objekt, kako bi omogućilo korisnicima da je kropuju sa fotografija, dupliciraju, dodaju novu pozadinu, prenesu je na drugu fotografiju i tako dalje.

Premiere Elements je takođe dobio neke nove alate koji će pomoći da se poboljšaju video snimci koji su možda malo mračniji. Kroz drag-and-drop efekat, poboljšaće se kvalitet slike i čak će se smanjiti količine “šuma” u snimku. Ovo su prilično korisni alati i sigurno će biti od pomoći korisnicima.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

Indijka tužila princa Harija: “Obećao je da će oženiti mene”

Vanja A

Dacia razočarala na testu bezbjednosti – samo 2 zvjezdice za Sandero Stepway i Logan

Vanja A

Poznate su zvanične specifikacije Realme 8 5G telefona pred njegovu objavu

Vanja A

Ostavite komentar