10. Decembra 2020.

Adilova poruka puncu Džeju: Oprosti što sam predugo bio ljut na tebe

Big Portal

Nakon njegove srmrti estrada je ostala u suzama i šoku, a sada se oglasio i njegov zet, pjevač Adil Maksutović, koji je na društvenim mrežama objavio oproštajnu poruku koja je svima slomila srce.

“Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pevač sa najviše duše… Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pesme, ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpevanu frazu, magično si to radio… Maznuo sam sve što si mi dozvolio… Hvala ti. Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj deci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan svog života proveo sa porodicom… sa svojim unucima… nismo ni slutili da ti je poslednji”, napisao je između ostalog.

Adil se zatim, u nastavku objave, osvrnuo na to što sa tastom Džejem godinama nije razgovarao.

“Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživeo. I da sednemo ti i ja. Da ti zapevam ‘Sajbiju’. Da se zagrlimo… i isplačemo”, napisao je Adil.

Kako je Džejev kum Zoran Jagodić Rule, ranije otkrio za domaće medije Džej je pred smrt oprostio Adilu što mu je pretukao ćerku Anu, a otkrio je i da nisu razgovarali punuh sedam godina.

https://www.instagram.com/p/CIkkjsInKZ1/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare