28. Oktobra 2021.

Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane

Big Portal

Malo umjetnika možemo prepoznati po njihovom „zaštitnom znaku“ kada je riječ o beautyju. 

https://www.instagram.com/p/CVd4m7cB84l/?utm_source=ig_web_copy_link

Retro linija iz 60-ih i koketne trepavice su izgled koji je zvijezda učinila svojim zaštitnim znakom još za vrijeme debija 2007. i albumom “19”. Sad, 14 godina kasnije pjesma s Adelinog povratničkog albuma, “30”, nakon šest godina pauze, već broji milijune pregleda. Njein zaštitni znak, savršena linija tuša do danas je bila tema mnogih magazina, a svi se pitaju u čemu je tajna njene besprijekorne šminke, posebno očiju.

https://www.instagram.com/p/CUu71HDthaF/?utm_source=ig_web_copy_link

Uz epski Instagram Live koji je uključivao razgovor čak i o tome s koliko je ljudi spavala (na šta naravno, nije odgovorila), aktivnosti za vrijeme lockdowna i omiljenu hranu, Adele je u posljednje vrijeme imala neke ozbiljne make up lookove. Višestruka dobitnica Grammyja izašla je i na naslovnici Voguea, pozdravivši svoj novi album.  Adele je bila toliko oduševljena radom svoje glam ekipe, da je uzviknula u objavi na Instagramu: “Za glam, garderobu, ekipu i sve u britanskom Vogueu …”

Naravno, tuš za oči glavna je značajka svakog njenog makeup looka. No, dok njen tuš privlači pozornost (s pravom, ipak je to remek-djelo), postoji detalj šminke za oči koji se često zanemaruje, iako je vjerojatno ključ za povezivanje svega. Kada nosi sjenilo, Adelein vizažist, obično njezin omiljeni Anthony H. Nguyen – nanijeti će joj sjenilo ispod oka, idući ravno uz njezinu donju liniju trepavica. Mnogi od nas se često fokusiraju na stavljanje i blendanje sjenila na kapcima, pa često zaborave nanijeti ga ispod oka. A upravo to je ključni trik koji otvara Adelin pogled.

https://www.instagram.com/p/B4A3cg4ASSV/?utm_source=ig_web_copy_link

-Ova meka mješavina sjene ispod oka pomaže istaknuti bjeloočnice i stvara suptilnu definiciju. To je pametan način definiranja očiju bez ičega teškog i oštrog.

Dakle, sljedeći put kad budete stavljali sjenilo, pobrini se da zgrabite pahuljasti kist i provucite ga duž donje linije oka. Traje dvije sekunde i čini veliku razliku.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare