Adele zbog Amy Winehouse prestala biti zavisna od alkohola - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adele zbog Amy Winehouse prestala biti zavisna od alkohola

Britanska megazvijezda Adele upisala se u istoriju kao jedina žena koja u istom mjesecu dijeli dvije naslovnice Vouge magazina – britansku i američku.

U ekskluzivnom intervjuu za ovaj časopis, prvom koji je dala tokom posljednjih pet godina, pjevačica je progovorila o razvodu od supruga Simona Koneckog, ali je pričala i o svojoj zavisnosti od alkohola, te o svom novom partneru Richu Paulu.

Kaže da se plašila da ne završi kao njena pokojna koleginica Amy Winehouse.

Kaže da je jedan od srceparajućih trenutaka bio kada je sinu Angelu morala da objasni zašto ona i njegov otac više ne žive zajedno.

– On ima toliko jednostavnih pitanja za mene na koja ne mogu da mu odgovorim jer jednostavno ne znam odgovor. Nije mu bilo jasno zašto više ne možemo da živimo zajedno… Pokušala sam da mu objasnim da to ljudi ne rade kad se razvedu, govorila sam mu da i dalje volim njegovog oca, ali nisam zaljubljena u njega… Svjesna sam da djetetu njegovog uzrasta to baš i nema previše smisla – rekla je ona.

Iako im brak nije uspio, Adele kaže kako ni za čim ne žali i kako je odabrala savršenu osobu s kojom će imati dijete.

– Rođenje sina me smirilo i spustilo na zemlju… Zahvalna sam i Angelu i Simonu što su me spasili, zaista vjerujem kako postoji razlog zašto mi je bivši partner ušao u život – rekla je muzičarka u intervjuu za Vouge, nakon što je priznala kako se svojevremeno brinula da će izgubiti kontrolu nad životom poput pokojne kolegice Amy Winehouse koju je istinski voljela.

Izvor: Telegraf.rs

Danas objavljeno

Roboti na točkovima počeli da dostavljaju poštu u Moskvi

Zeljka

Svemir i nauka: Astronomi na pragu velikog otkrića – prve planete van naše galaksije

Zeljka

Šta godišnje doba u kojem ste rođeni govori o vama

Zeljka

Ostavite komentar