Adele pokazala vitko tijelo u zanosnoj crnoj haljini - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adele pokazala vitko tijelo u zanosnoj crnoj haljini

Slavna Adele zapanjila je javnost kada je 2020. predstavila svoj novi izgled. Naime, svjetski poznata pjevačica uspjela je da izgubi više od 45 kilograma i potpuno transformiše svoj dotadašnji izgled.

Čini se da je vremenom uspjela da dovede liniju do savršenstva a u prilog tome govore i fotografije koje je objavila na svoj, nedavno proslavljeni, 34. rođendan.

Pjevačica je pozirala u zanosnoj crnoj haljini s pufnastim rukavima, a njen nikada tanji struk bio je u prvom planu. Sudeći po riječima koje je uputila, pjevačica se nikada nije osjećala sretnije i zadovoljnije u svojoj koži.

-Kakve promjene u godinu dana! Ako vrijeme nastavi liječiti i zaglađivati sve nabore u mom životu kao što godine prolaze, onda jedva čekam 60! Nikada nisam bila sretnija! Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba biti zahvalan. Sviđa mi se s 34! Hvala na rođendanskoj ljubavi kao i uvijek, napisala je Adele ispod objave.

Lični trener slavne pjevačice otkrio je kako je za njeno esktremno mršavljenje zaslužna dijeta od 1000 kalorija dnevno i puno sporta.

Azramagazin.

Danas objavljeno

Preminuo glumac Rej Liota

M.

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Ostavite komentar