Adel uvela stroga pravila na koncertu: Ulaz samo za one sa vakcinom i negativnim PCR testom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adel uvela stroga pravila na koncertu: Ulaz samo za one sa vakcinom i negativnim PCR testom

FanoviI koji žele da prisustvuju koncertu pevačice Adel u Las Vegasu moraju da pokažu dokaz da su potpuno vakcinisani i da imaju negativan test na kovid 19, piše Dejli mejl.

“Organizator događaja zahteva da svi učesnici ovog događaja budu potpuno vakcinisani (14 dana od poslednje doze vakcine) i da imaju negativan test na kovid 19 u roku od 48 sati od koncerta“, stoji na stranici na kojoj se prodaju karte za Adelin koncert. .

I dokaz o vakcinaciji i rezultat testa mora da izda zdravstveni radnik koji sprovodi vakcinaciju ili testiranje. Negativan rezultat kućnog testa na kovid 19 neće biti dovoljan za ulazak na koncert.

Ovaj zahtev važi za sve koji se kvalifikuju za vakcinu, bez izuzetka. Deca koja ne ispunjavaju uslove za vakcinaciju moraju da donesu dokaz o negativnom testu na kovid 19 urađenom u poslednjih 48 sati i da nose masku tokom koncerta.

Adel je prošle nedelje otkrila da će imati više nastupa između 21. januara i 16. aprila u Koloseumu u Cezar palati. Karte je trebalo da budu u prodaji u utorak, ali se zbog pada Amazona očekuje da će karte biti dostupne za kupovinu od danas.

Danas objavljeno

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Razmažena djeca slavnih: Na pelenama su nosili dijamante, a nisu ni znali

Vanja A

Ostavite komentar