14. Oktobra 2021.

Adel: “Selim se u Ameriku, London je preskup”

Big Portal

Muzička zvezda Adel (33) u poslednje vreme sve više je prisutna u medijima – zbog tajne veze, novog albuma i velikog iskrenog intervjua za “Vogue”.

Ovaj puta je za Vogue izjavila kako se preselila u SAD jer joj je život u Londonu bio preskup što je zbunilo njene obožavatelje. Naime, javnost je odmah reagovala na njenu izjavu jer je pevačica u svoj novi dom u Los Anđelesu uložila ukupno 33 miliona dolara.

“Kuću kakvu imam u Los Anđelesu nikada ne bih mogla da imam u Londonu. Nikad”, rekla je u poslednjem intervjuu Adel.

Dodala je i da je većinu vremena u Londonu provodila u automobilu ili zgradi i kako je htela da se preseli negde gde je “svež vazduh”.

Naime, ovo nije prvo veliko ulaganje u nekretnine poznate pevačice. Ona je 2016. godine kupila svoju prvu kuću u Beverli Hilsu za 9.5 mioliona dolara, a tri godine kasnije kupila je drugu kuću vrednu 10.65 miliona dolara.

Pre nekoliko meseci takođe je kupila kuću s četiri kupatila i četiri spavaće sobe za 10 miliona dolara, a sve tri nekretnine nalaze se jedna pored druge.

Višestruku dobitnicu Gremija ubrzo su krenuli da prozivaju obožavaoci začuđeni izjavom kako joj je život u Londonu skup dok je istovremeno uložila preko 30 miliona dolara u svoj novi dom.

“Njena vrednost je oko 190 miliona. Može sebi da priuštiti i život na Marsu ako poželi”, napisao je jedan.

“Kupila je tri kuće u L.A.-u, od ukupno 30 miliona dolara, ali ne može da priušti nekretnine u Londonu?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare