Adel nestala sa koncerta u Las Vegasu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adel nestala sa koncerta u Las Vegasu

Britanska pjevačica Adel ostavila je publiku na njenom nastupu u Las Vegasu prilično zapanjenom, nakon što je izvela trik i nestala sa bine.

Pjevačica je naizgled nestala u vazduhu tokom nastupa u sklopu njenog dugo očekivanog rezidencijalnog šoa u Las Vegasu nazvanog “Weekends with Adele”.

Na Tviteru je podeljen isečak sa Adelinog nastupa u Kolsseumu u “Caesars Palaceu” u Las Vegasu nakon što je prethodno morala da otkaže svoj set nastupa u ovom gradu.

Video sa opisom: “Gde je, dovraga, otišla?”, pokazuje pevačicu kako podiže ruke tokom dugotrajnog aplauza pre nego što se oko nje spustila gomila ružičastih konfeta.

Kad su posljednji konfeti pali na binu, Adel je nestala iz vida.

“Na trenutak sam poludio kad se ovo dogodilo, pitao sam se ‘gdje je ona?!’,” priznao je jedan obožavatelj u komentarima ispod videa, dok su drugi pisali da su isto pomislili.

Nije bilo jasno kako je Adel uspela da tako brzo nestane sa bine zbog čega su fanovi u publici ostali prilično zbunjeni.

Pevačičin niz nastupa u Las Vegasu prvobitno je trebalo da bude još u januaru ove godine, no zahvaljujući pandemiji koronavirusa došlo je do velikog zastoja te su morali da ih odlože.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar