“Adel je objavila najbolji album do sada”, složni su i kritika i fanovi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Adel je objavila najbolji album do sada”, složni su i kritika i fanovi

Recenzije novog albuma pjevačice Adele, pod nazivom “30” pokazuju da fanovi nisu jedini koji su zaljubljeni u njenu muziku.

“Adel nikada nije zvučala odvažnije nego na ’30′”, piše Rob Shefild iz Rolling Stonea. “Ovo je njen najteži i najmoćniji album do sada.”

Variety je novi album nazvao “najsirovijim, najrizičnijim i najboljim”, dok je Vulture proglasio da je “30 na najboljoj listi svih vremena”. „Adel je vulkan koji se godinama krije u tajnosti sve do trenutka kada se oslobodi i otopi sve na svom putu“, piše Craig Jenkins iz Vulturea.

Publikacije iz njene rodne Velike Britanije takođe su imale svoju težinu. Evening Standard naziva “30” “razarajućim povratkom”, dok je Independent objavio da “Svetica zaštitnica slomljenog srca liže svoje rane na albumu za razvod koji preuzima rizik”.

“Adel posjeduje taj savršeno nesavršen glas, moćan i nježan istovremeno”, piše The Independent. “To je epski album bez pribjegavanja upadljivim, melizmatičnim afektima.”

Adel je objavila svoj prvi tvit otkako je danas izašao njen željno iščekivani album “30”. Umjetnica je put do ove tačke opisala je “kao vožnju” uz fotografiju na kojoj diže ruke. Ista objava je objavljena i na njenom Instagram nalogu.

Adelina pjesma “Easy on Me” sa njenog novog albuma “30” približava se šest miliona strimova na Spotify platformi, prema Spotify Charts. Trenutno je na prvom mjestu, ispred “All Too Well” Taylor Swift i “STAY” The Kid LAROI-a i Justina Biebera.

Adelini zvanični YouTube video snimci za “30” trenutno imaju više od 169 miliona pregleda.

Oprah Winfrey je reagovala na Adelein novi album tako što je podijelila njihov zajednički selfi.

“Pjesme pjevam već mjesec dana”, tvitovala je Winfrey. Dodala je da će “Hold On” “postati himna širom svijeta za sve koji prolaze kroz borbu” – a “I Drink Wine” je pjesma za svakoga ko, pa, pije vino.

Ultra.ba

Danas objavljeno

Švajcarska “kapsula smrti” – birajte kako ćete da umrete: “Sve traje 30 sekundi”

Zeljka

Čehov: Pametne žene su uglavnom teške! Jednostavnije i bolje je živeti sa glupom ženom!

Zeljka

Ko je najmoćnija žena svijeta prema Forbsu?

Zeljka

Ostavite komentar