14. Februara 2022.

Addiko Red Week poklanja 100 KM na Addiko Mastercard poklon kartici

Big Portal

Ukoliko u navedenom periodu aplicirate za novi gotovinski kredit, prilikom odobrenja, oslobođeni ste troškova obrade kredita, a na poklon dobijate 100 KM na Addiko Mastercard prepaid dopunjivoj kartici. Ovaj benefit, osim za postojeće klijente, moguć je i za klijente drugih banaka koji Addiko Red Week pogodnost mogu da ostvare bez prenosa plate ili penzije u Addiko banku.

„Prepoznatljivi smo po benefitima koje nerijetko imamo za građane, te je ovaj Addiko Red Week koji počinjemo na Dan zaljubljenih u znaku darivanja, uz olakšice koje ih oslobađaju komplikovanih procedura. Za naše postojeće i nove klijente koji apliciraju za nova kreditna sredstva, bez obaveze prenosa plate ili penzije u Addiko,  u periodu od 14. do 18. februara, uz brze i jednostavne procedure, omogućili smo specijalan poklon, a u pitanju je 100 KM na Mastercard prepaid dopunjivoj kartici koja je višefunkcionalna i garantuje sigurnost kupovine na internetu.“, izjavila je Marija Panić, marketing menadžer u Addiko Bank a.d. Banja Luka

Sa Addiko Mastercard prepaid dopunjivom karticom građani mogu da upravljaju sredstvima, te da na istu dopune željeni iznos, bez ikakvih dodatnih troškova održavanja.

„Mastercard prepaid dopunjiva kartica je poklon za sve generacije, jer je praktična, a građani uz nju mogu da vrše potpuno sigurnu kupovinu putem interneta. Takođe je pogodna za putovanja, baš zbog jednostavnosti koja je odlikuje, te zbog mogućnosti kupovine i beskontaktnog plaćanja u inostranstvu, a građanima je ovoga puta poklanjamo uz gotovinske kredite koje u Addiko banci Banja Luka odobravamo do iznosa 50.000 KM.“, istakla je Panić.

Sve informacije o Addiko Red Week-u, ali i svim ostalim brzim, jasnim i jednostavnim pogodnostima i uslugama Banke, dostupne su putem web stranice addiko-rs.ba, Fejsbuk i Instagram stranice Addiko Bank Banja Luka, kao i putem poziva Addiko Kontakt centra na: 051 951 000.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare