Addiko Poslovnica u Prnjavoru od danas u modernijem izdanju - BIGportal.ba
PR Oglasi

Addiko Poslovnica u Prnjavoru od danas u modernijem izdanju

Građani Prnjavora od danas će, prilikom posjete poslovnici Addiko banke, imati priliku da uslugu bankarstva dožive u savremenijem ambijentu.

. U okviru modernih Addiko korporativnih standarda i strategije optimizacije poslovne mreže Addiko banke Banja Luka, klijenti će uz jednostavnost i brzinu usluge na koju su navikli, od sada istima pristupiti u još modernijem enterijeru, ističu iz Addiko Bank a.d. Banja Luka.  

Naša optimizacija poslovne mreže realizuje se prema planu, te smo i poslovnicu u Prnjavoru renovirali u planiranom roku. Ovo je još jedna u nizu pogodnosti za naše klijente, jer želimo da svaki dolazak u Addiko banku bude jedinstven i funkcionalan i da naši klijenti, pored usluge brzog, jasnog i jednostavnog bankarstva, istinski osjete prijateljsku dobrodošlicu u prijatnom Addiko ambijentu.“, izjavila je Dijana Latinović, Menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank a.d. Banja Luka. 

Postojeći i oni koji će tek postati klijenti Addiko banke u Prnjavoru, novoopremljenu poslovnicu mogu da posjete radnim danima, od ponedjeljka do petka, u periodu od 08.00 do 16.00 časova u ulici Veljka Milankovića br.1. Do kraja 2021. godine, kažu iz Addiko banke, planirana je rekonstrukcija dodatnog broja poslovnica u okviru poslovne mreže Addiko Bank a.d. Banja Luka. 

Danas objavljeno

Provođenje i poštovanje zakona ključno je za sigurnost i dobrobit i ljudi i pasa

Zeljka

Iskoristite septembarsku Addiko Red Week ponudu

Zeljka

Partner MKF otvorio novu kancelariju u Jablanici

Zeljka

Ostavite komentar