Adam Sendler dobio nagradu, govor su mu pisale ćerke i nasmijale sve do suza - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adam Sendler dobio nagradu, govor su mu pisale ćerke i nasmijale sve do suza

Adam Sendler pustio je svoje dve ćerke tinejdžerke da mu napišu urnebesni, samokritični govor koji je pročitao nakon što mu je uručena Gotam nagrada za životno delo.

Sendler je se prvo našalio da su ga ćerke prozvale da nema energije da napiše sopstveni govor, pre nego što su mu ponudile da to urade umesto njega.

Nakon što se saglasio sa njihovim predlogom, deca su mu iznela još jedan zahtev – da govor održi „onim glupim južnjačkim naglaskom kojim drži sve svoje glupe govore“, prenosi Rolling Stone.

Komičar je zatim počeo da čita govor sa papira: „Dragi lepo obučeni dostojanstvenici, visokoobrazovani hipsteri i razni drugi ‘plus jedan’ gosti Gotam nagrada, hvala Vam što ste našem tati, gospodinu Adamu Sendleru, dodelili ovu prestižnu nagradu za životno delo, za sva vremena, za udarni termin, G.O.A.T. (najveće svih vremena) priznanje za dostignuće. To mu mnogo znači, s obzirom na to da je većina nagrada na njegovoj polici u obliku kofice za kokice, dirižabla ili lažnih mini-Oskara na kojima piše ‘Otac godine’, a koje je, nažalost, kupovao sam sebi dok je lutao u samosažaljivoj magli kroz glavne prodavnice Tajms skvera.”

Govor je pritom bio začinjen nizom šala na sopstveni račun, poput toga da je sadržaj u kom se pojavljivao na početku karijere osamdesetih bio samo nešto što je „potrebno TBS-u da se prikazuje između svih j*benih košarkaških utakmica“.

Za njegov hit film „Mali diktator“ (Big Daddy, 1999) Sendlerove ćerke su navele da ga pampte kao sjajnu komediju koja je platila njihovu kuću, kuću njihovih baka, kuću Roba Šnajdera, njihove proteze i protezu Roba Šnajdera.

Kada su se osvrtale na njegove ozbiljnije uloge, poput „Opijeni ljubavlju“ (Punch-Drunk Love, 2002) i „Nebrušeni dijamanti“ (Uncut Gems, 2019), navele su da su ti filmovi „ostavili publiku u nedoumici dok je razmišljala o misteriji: kako je Bobi Bošer (Sendlerov lik iz komedije ‘Vodonoša’) porastao u mojim očima i naterao me da se smejem, plačem, i odjurim pravo u crkvu kako bih pitao Boga zašto je blagoslovio jednog čoveka sa više talenta od cele ekipe ‘Posejdonove avanture’ i ‘Mama Mije’ zajedno?“

Najvažnije „hvala“ ostavljeno je za kraj: „Hvala ti, mama, što si trpela tatu i njegove lude j*bene promene raspoloženja svih ovih godina. Sada je to zaista podvig koji zaslužuje nagradu za životno delo.”

Sandler je zatim spustio glas i dodao: „Ovo mi mnogo znači. Imao sam sjajnu karijeru, odlično sam se proveo snimajući sve ove filmove i zahvaljujem svima koji su vredno radili na njima.”

N1.

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar