Adam Levin o incidentu sa obožavateljkom na bini: "Muka mi je..." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Adam Levin o incidentu sa obožavateljkom na bini: “Muka mi je…”

Nakon što je, prošlog vikenda, na koncertu grupe “Maroon 5” u Los Anđelesu, jedna obožavateljka skočila na binu i zagrlila pevača u usred nastupa, Adam Levin se oglasio na svom Instagram nalogu.

Video snimak na kome se vidi Levinova reakcija u momentu kada ga je žena iznenada zagrlila na sceni, dok je pevao “Sunday Morning”, postao je viralan na mrežama. Takođe, vidi se da je bezbeđenje brzo odvuklo ženu sa bine.

Međutim, mnogi su kritikovali pevača zbog toga što se ponašao kao da je “iznad” fanova, a sada je Levin dao objašnjenje.

“Uvek sam bio neko ko voli, poštuje, obožava naše oboižavaoce. Bez njih, nemamo posao. To govorim stalno. Muka mi je od same pomisli da neko veruje da gledam fanove kao na osobe koje su manje vredne od nas. To jednostavno nisam ja. Nikada to nisam ni bio”, napisao je pevač.

Levin (42) je nastavio: “Želim samo da znate da sam se zaista zaprepastio, a ponekad kada ste zatečeni… morate da se oslobodite toga i nastavite dalje. Zato što sam radio svoj posao na sceni. I to je ono čime se ponosim, tako da moram da vam kažem da moje srce ispunjava ta veza koja postoji između benda na sceni i fanova”, zaključio je Levin, i dodao:

“Nadam se da svi ti mogu da razumeju”, a zatim je uputio poljubac u kameru.

Danas objavljeno

Japanci izumili moped u kojem možete voziti i ljubimca

V.R.

Supruga Aleka Boldvina: Slomljen si, ne želim da te izgubim

V.R.

Uživaju iz istih razloga kao i muškarci: Žena najviše gledaju ovaj pornografski sadržaj

V.R.

Ostavite komentar