Aca Lukas prvi put o Željku Šašiću i pričama da mu je PREOTEO Sonju - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas prvi put o Željku Šašiću i pričama da mu je PREOTEO Sonju

Aca Lukas je u svojoj knjizi spomenuo i Željka Šašića.

Aca Lukas objavio je autobiografsku knjigu “Ovo sam ja”, koja je izazvala burne reakcije javnosti. On je u knjizi priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin i Danijelom Vranić, da je Sonju varao sa “kepecom iz Granda”, opisao žestoke svađe iz braka sa njom i priznao da je i ona njega varala.

Pevač je otkrio i kako je otpočeo romansu sa Sonjom, koju je upoznao dok je bila u braku sa njegovim tadašnjim prijateljem i kolegom Željkom Šašićem, a u knjizi je prvi put govorio o njihovom odnosu.

Aca je otkrio da je njegova tadašnja supruga Nataša sa Sonjom držala butik, ali da on tada nije obraćao pažnju na nju.

“Moja tadašnja supruga Nataša i Željkova Sonja upoznale su se, toliko su se zbližile da su otvorile zajednički butik. Posle su bile kao rogovi u vreći. Tada me je Željko zamolio da izgladim nesporazume. ‘Daj vidi da se pomire’, rekao mi je. Otišao sam u butik, isterao ih, uzeo ključ i obe oterao u pi*du materinu”, piše u njegovoj autobiografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

“U tom periodu nisam razmišljao o Sonji. Nisam čak primećivao da je lepa. Nervirala me je priča da sam Željku preoteo ženu. Oni su se razveli 2007. godine, a ja sam se venčao sa Sonjom 2010. godine. A ja se ženim čim se zaljubim”, istakao je Lukas.

Podsećamo, Aca Lukas je otkrio da je sa Sonjom otpočeo romansu u trenutku kada je bio u vezi sa pevačicom Danijelom Vranić.

“Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: ‘Šta je, hoćeš da jebeš nešto?’. Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila”, piše u knjizi.

“U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče”, završava Lukas.

Danas objavljeno

“Možda neću biti živa kad sin pođe u školu”: Supruga Dejana Tomaševića otvoreno o BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU

Zeljka

Mile Kitić otkrio da li je zaista dobio batine na nastupu: “Ovo je prava istina!”

Zeljka

Da bi svirao u RIBLJOJ ČORBI morao je da uradi nešto NEVJEROVATNO!

Zeljka

Ostavite komentar