2. Marta 2022.

Aca Lukas progovorio o konkurenciji na izboru za pesmu EVROVIZIJE

Big Portal

Aca Lukas, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, prvi put javno je otkrio šta misli o pesmi Sare Jo za koju je nedavno izjavio da ne zna ko je ona.

Mlada pevačica, koja je takođe bila u studiju, pomno je upijala svaku reč svog kolege sa kojim će se u petak i subotu takmičiti na “Beoviziji”, kada će se konačno odlučiti, koja će pesma našu zemlju predstavljati na Eurosongu 2022. koja će se održati u Italiji.

Aca je u emisji “Amidži šou” i objasnio, šta se zaparavo dogodilo, kada je izjavio da ne poznaje rad mlade koleginice i da zapravo ne zna ko je Sara Jo.

“Sara Jo je odlična pevačica”

– Super su pesme, ovo su mlade devojke, odlično pevaju, prave su umetnice. Ali, evo, na početku emisije moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: “Kakav jo-jo?”. Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao, kad je devojka pevala ispred skupštine – rekao je Aca i dodao:

https://www.instagram.com/p/CakTDDJs0w9/?utm_source=ig_web_copy_link

– Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je – isitče pevač, dok mu se Sara uljudno zahvalila.

– Svako od nas će se truditi da pobediti, naravno, da se razumemo, bilo bi glupo da učestvuješ, a da ne želiš da pobediš. U ovakvom takmičenju nije bolje učestvovati, važno je i pobediti. Ko će da ode, ne znam, publika je različita, ali ja mislim da imam najveće šanse za pobedu na “Evroviziju” – kaže pevač i dodaje:

https://www.instagram.com/p/CPyhXC-nivF/?utm_source=ig_web_copy_link

– Najpopoularniji sam, mislim da bih najviše poena dobio od dijaspore. i tako dalje, to se gleda. Mogu da pevam i neku lošiju pesmu, to nije bitno, ali pričamo o stanju kakvo jeste. Ko će pobediti ne znam, ali ko god da pobedi, biće realno – zaključuje Lukas u emisiji “Amidži šou”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare