Aca Lukas postaje voditelj - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas postaje voditelj

Aca Lukas već dvije i po decenije puni koncertne dvorane. Ipak, čini se da je popularni pjevač riješio da napravi profesionalni iskorak i oproba se i u drugog profesiji.

Prema saznanjima “Srpskog telegrafa” popularni pjevač postaje voditelj i to autorske emisije, koja počinje sa emitovanjem krajem jula na televiziji Toxic. Lukas je potvrdio ovu informaciju.

“Tačno je. Emisija će se zvati ‘U gostima kod Ace Lukasa’ ili ‘U gostima kod Aleksandra Vuksanovića’, a možda se i predomislimo, pa smislimo neki drugačiji naziv. Ozbiljno smo se potrudili da taj projekat postavi nove televizijske standarde. Emisija je osmišljena tako da se sve odvija spontano – ne postoji scenario. U desetoj epizodi spremamo iznenađenje za goste, videćete o čemu je reč”, ispričao je pjevač za “Srpski telegraf”.

Novopečeni voditelj se dosjetio kako da se gosti u njegovoj emisiji osjećaju kao kod kuće, pa ih je ugostio u svom stanu.

“Aca je već snimio tri epizode emisije, koja će za oko dve nedelje početi sa emitovanjem. Zasad se snima u Lukasovom stanu, penthausu u elitnom delu Beograda, jer je on želeo da mu se gosti osećaju kao kod kuće, ali s vremenom će preći u studio. Taj njegov projekat će biti nešto dosad neviđeno na našim prostorima”, rekao je neimenovani izvor za pomenuti list.

Šuška se da će prva Acina gošća biti Ana Nikolić, kao i da će emisija sa popularnom pjevačicom biti posebno interesatna.

Nezavisne

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar