1. Oktobra 2019.

Aca Lukas ponovo u srećnoj vezi s bivšom djevojkom

Big Portal

Aca Lukas (50) ponovo je u vezi sa 25 godina mladom bivšom misicom Jovanom Doroški, piše Kurir.

Jovana je Instagramu objavila fotku na kojoj na se vidi kako sa Lukasom leži u njegovoj dnevnoj sobi i time stavila do znanja da se pomirila sa pjevačem.

Doroški je prije dvije nedjelje stavila tačku na vezu sa Acom, a mediji su potom javili da je on u vezi sa starletom Natašom Šavijom.

https://www.instagram.com/p/B2tZOtSCADp/

Tada je na društvenim mrežama Jovana napisala da ne može da mu oprosti izdaju.

Резултат слика за jovana doroski instagram

– Ja ne znam da mrzim. I kada se naljutim, poslije pet minuta zaboravim da sam ljuta. Ali kada takvu mene razočaraš, to boli, ne mene, već tebe. Jer u iščekivanju bilo kakve moje reakcije dobiješ samo ravnodušan pogled bez riječi. Postane mi svejedno. A to je bespovratna destinacija, s koje se meni u moj život još niko nije vratio –  napisala je nedavno Jovana, ali se očigledno predomislila i poslije samo nekoliko dana ponovo se vratila u Acin zagrljaj.

Резултат слика за jovana doroski instagram

– Baš se zaljubila u Lukasa, međutim, prije dvije nedjelje s posvađali i raskinuli. Tada je Lukas utjehu pronašao u Šaviji. Kada je Jovana vidjela njihove zajedničke fotke po društvenim mrežama, odlijepila je! Odmah je Lukasu poslala poruku da je zaboravi – započinje izvor blizak ovom paru i nastavlja. – Jovana nije mogla da vjeruje da joj je tako brzo našao zamjenu. Ali iz dana u dan Aca joj je sve više nedostajao. Kada se odljutila, shvatila je da ga voli i pozvala ga je.

Резултат слика за jovana doroski instagram

Izvor ovog lista objašnjava kako je došlo do pomirenja bivše misice i folkera.

– Lukas joj je rekao da to s Natašom nije bilo ništa ozbiljno i da dođe kod njega. Jovana se brže-bolje spakovala i otišla kod njega u stan, što je i ovjekovečila fotografijom koju je okačila na Instagram. Riješili su da nastave vezu kao da Šavije nije ni bilo – završava izvor.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare