Aca Lukas opleo po Živojinovićima - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas opleo po Živojinovićima

Pevač Aca Lukas napisao je svoju autobiografiju i otkrio do sada nepoznate pikanterije iz svog privatnog života.

On je u knjizi koju je izdao opleo i po Lepoj Breni, te je optužio da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu sada već bivšu suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen.

Aca je naveo da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, koji je igrao u Americi, međutim, kako on navodi njegovu ljutnju pokrenulo nešto drugo.

– Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman” – napisao je Lukas i dodao:

– Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija (prim.aut. poznati košarkaš sa kojim je Sonja bila u šemi po Lukasovim rečima). Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.

Inače, Lukas je bez dlake na jeziku rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar