Aca Lukas održao koncert na terasi, pozdravljen ogromnim aplauzom sa susjednih prozora - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas održao koncert na terasi, pozdravljen ogromnim aplauzom sa susjednih prozora

Aca Lukas rešio je da obraduje svoje fanove

FOLKER Aca Lukas večeras je na svojoj terasi, za sve komšije i fanove održao koncert, koji je, kako je najavio, trajao nekoliko sati. I to sve da se malo razgale ovi tmurni dani epidemije virusa korona koji su za nama, i ko zna još koliko ispred nas. Na kraju svirke, Lukas i njegov bend nagrađeni su gromoglasnim aplauzom sa susednih prozora i terasa.

Na ovom nastupu u pevačevom domu, gost je bio Boban Rajović, koga su oduševljene komšije, takođe, nagradile “grmljavinom” dlanova.

Folker je otkrio svima zašto se odlučio na ovaj humani potez:

– Drage moje komšije, kada je reč o mom nastupu u ponedeljak, svako će biti u svom stanu i ukoliko želi može da otvori prozore i neka sluša. Nećemo da se okupljamo jedni kod drugih. Ne daj bože nećemo se ni gledati sa ulice, a oni koji ne mogu da me vide, čuće. Ili će me gledati na Toxic Tv-u ili preko lajv strima na internetu.

Ova svirka je ujedno i mali vid mog doprinosa da ostanemo u svojim domovima, i naravno nećemo šetati. Kada bih znao da će ovo doprineti tome da ljudi ostanu kod kuće i da će još ovo malo vremena da se pridržavaju onoga što traže naši, ali i svetski stručnjaci, ja bih svirao do kraja epidemije. Eto, da budem precizniji.

Dok ja sa svoje terase sviram i pevam, nijedan čovek i nijedno ljudsko biće koje to gleda i sluša neće prekršiti nijedno pravilo koje važi sada u ovo doba ove opasne epidemije. Bićete kod kuće sa svojim najmilijima, a moje komšije će moći da me gledaju sa terase, a ostali na Toxic Tv-u i putem interneta.

Vi koji ćete biti sa mnom u ponedeljak u 18:30 časova odužiću vam se pesmama, neviđenom energijom i voljom, emocijom, ljubavlju i željom da što pre nastavimo tamo gde smo stali od kada nas je spopao ovaj virus! Učinite to da ga zajedno ubijemo, bar za vreme dok traje svirka (namerno neću da kažem koncert). Voli vas i moli vaš Aca Lukas – napisao je pevač na Instagramu.

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Danas objavljeno

Ivana Nikolić u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Siniša Mihajlović postao djed

Vanja A

Preminuo Raša Đelmaš, nekadašnji bubnjar Yu grupe

Zeljka

Ostavite komentar