Aca Lukas našao novu djevojku - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas našao novu djevojku

Nakon što je Aca Lukas javno viđen da opet šeta starletu Natašu Šaviju, sa kojom je već bio u vezi prije misice, pjevačeva sadašnja djevojka Jovana Doroški je pošizila i istog trenutka stavila tačku na njihovu dvomjesečnu vezu. Kako izvor saznaje, svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom.

Njih dvoje se nisu odvajali, sve vrijeme su nazdravljali, smijali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom koljenu. Kada je Jovana to saznala, odmah je pozvala Acu i rekla mu da ne želi više da ga vidi.

“Jovana je pošizila kada je čula da je Aca otišao sa Natašom na žurku, a njoj je rekao da ide nakratko, samo da ispoštuje gazde. Kada su je drugarice malo smiril,  Doroški je samo ponavljala: “Lukas je mrtav za mene! Nikada više sa njim neću da se pomirim niti da ga vidim! Znam ja da mu je Šavija dugogodišnja “drugarica” za ludi provod”, priča izvor i dodaje da Lukas Jovanu nije zvao poslije toga jer je pretpostavio da je mnogo ljuta.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

“Niti je Lukas zvao Jovanu niti ona njega! Ovo je definitivan kraj. Jovana mu nikada ne bi oprostila što se na Pinkovu žurku pojavio sa djevojkom s kojom je nekada bio u vezi. To je za nju veliki blam. Ona je odmah sutradan izašla sa drugaricama u grad kako bi pokazala da je slobodna”.


“Ne želim više javno da komentarišem svoj privatni život”, rekao je Aca.

“Znala sam da će Jovana samo ružno pričati o meni pošto me vidjela sa Acom na rođendanu. Mene ne zanima šta ona priča i šta ona misli o meni. Ja o njoj ne želim da pričam. Nije joj svejedno što smo Aca i ja bili zajedno na rođendanu, pa se ljuti. Iskreno, meni je nje žao. A što se mog dobrog druga tiče, ako je za njegovo dobro da se pomiri sa njim, onda sam ja za, ali ne mislim da će biti tako. Dobro je što su raskinuli”, zaključila je starleta.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Kurir.rs/Foto Nemaja Nikolić/Damir Dervišagić 

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar