Aca Lukas iskreno progovorio o teškom periodu - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas iskreno progovorio o teškom periodu

Aca Lukas progovorio je o teškom periodu, te navodima da mu oduzimaju stan, kao i o drami koja je nastala samo nekoliko dana prije nego što je trebalo da otputuje u Australiju.

Kako kaže, čitavog života pratile su ga takve “zlobne i izmišljene priče” pa ipak uspijeva da ostane pribran.

– Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega… Mene cijelog života prate priče, te zlobne, izmišljene. Ali ako nekog interesuje, može da dođe da vidi, kod mene je sve transparentno. Mogu sve da mi uzmu, ali mene ne mogu. I opet ću ih ja boljeti – rekao je u “Premijeri” Aca Lukas, pa nastavio:

– Ja sam vizu dobio još 28. maja i sedam dana pred prvi koncert u Sidneju su me zvali iz konzulata i rekli da je poništena viza, rekli su da sam slagao da nisam osuđivan. Ovo što sam imao porodično nasilje, koje se nije desilo, to sam ja morao da priznam da ne bi išlo u istragu. Kad priznaš djelo, ne ulazi to u kaznenu evidenciju. Ja sam im svašta rekao, zvao sam konzulat. Bio sam ja tamo pet, šest puta, nije to zbog Australije, ne moram ni da idem. Pokušali su da mi urade nešto da me zaboli tamo gdje oni misle da njih lično boli – u novac – kaže Lukas, koji se ovom prilikom osvrnuo i na temu ljubavi i porodice.

Kako kaže, ljubavi i podrške mu ne manjka pored djece koju ima, kao i unuke.

– Meni ljubav ne fali pored četvoro djece, moja djeca i moja unuka su mi dovoljni, kao i budući unuci koje ću imati – zaključio je Lukas.

Foto: Instagram
Kurir.rs

Danas objavljeno

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Tony Cetinski uz do sada neviđenu fotografiju i romantičnu posvetu supruzi čestitao 8. godišnjicu braka

Vanja A

Ostavite komentar