Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene - BIGportal.ba
Ex Yu

Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene

Aca Lukas u svojoj knjizi u knjizi “Ovo sam ja” iznio pikanterije iz svog života, ali otkrio je u kakvim je bio odnosima sa nekim od najmoćnijih političara u regionu.

“U vreme koje je obeležila vladavina Slobodana Miloševića popularna muzika nije mnogo korišćena kao propaganda režima. Bio sam u drugoj polovini devedesetih godina najpopularniji pevač i nikad nisam pozvan da pevam kod predsednika Miloševića ili na velikim mitinzima”, navodi se u knjizi.

“Kažu da je Milošević obožavao pesmu ‘Bolje biti pijan nego star’ i da je držao za ruku suprugu Miru pevušeći stihove: ‘Čekaću te, moja buco, kraj Prve gimnazije’. Slobu nikad nisam upoznao, ali sam poznavao njegovog sina Marka i bio sam gost u njegovoj diskoteci Madona u Požarevcu”, ističe se dalje.

Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene

“Pevao sam Brani Mićunoviću, moćnom vladaru iz senke. U vreme izborne kampanje DPS-a nastupao sam u svim većim gradovima Crne Gore i bio dobro plaćen za to. Leta sam provodio na crnogorskom primorju. Posebno je bilo veselo na jahtama. Na te zabave su retko dolazili drugi viđeniji crnogorski političari. Momir Bulatović nikada nije bio na tim žurkama. Kad prođe leto i vratim se u Beograd povremeno sam odlazio u Podgoricu avionom. Ali avionom crnogorske vlade. Dođu po mene, otpevam svoje i vrate me njihovim avionom”, piše Lukas.

(Kurir)

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar