Abazović: Svi jednaki pred zakonom, važi i za Mićunovića - BIGportal.ba
Region Vijesti

Abazović: Svi jednaki pred zakonom, važi i za Mićunovića

Povodom privođenje biznismena Branislava Brana Mićunovića oglasio se potpredsjednik vlade Dritan Abazović i poručio da su mir i bezbjednost preduslov svakog napretka i da pred zakonom svi moraju biti jednaki, što, kako je naveo, važi i za Mićunovića.

Abazović je čestitao direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima.

“Kada preskočimo ograde u našim glavama, bićemo jako uspešna država”, napisao je Abazović na svom Facebook profilu.

Žao mu je, kaže, zato što pripadnici Uprave policije i ANB-a nisu Badnji dan proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mjestima.

“Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje”, poručio je Abazović.

On je svim pravoslavnim vjernicima poželio srećan Božić, uz želju “da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga dijeli”.

“Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori! Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspješna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori!”, naveo je Abazović.

Danas objavljeno

Čeka se studija o uticaju na životnu sredinu: Vučić poručuje da u narednih 15 mjeseci nema radova na iskopavanju litijuma

M.

Vlada Austrije zabranjuje simbol HOS-a, zvanična rampa i za Blajburg

M.

Četiri osobe ubijene u pucnjavi kod Atlante

M.

Ostavite komentar