Ekskluzivne fotografije: Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji - BIGportal.ba
Ex Yu

Ekskluzivne fotografije: Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

Vakcinacija je jedini način da se vratimo normalnom životu. Samo vakcinacijom možemo da se vratimo putovanjima, druženjima, izlascima, koncertima,… pre svega mladi ljudi, kojima druženja možda i najviše nedostaju.

Ana i Bastijan – Venčanje kao da je bilo juče, peta godišnjica u gradu ljubavi 

U italijanskom gradu koji pluta na vodi, satkanom od kanala, palata i romantičnih legendi, pre pet godina izgovorili su sudbonosno “da”. U međuvremenu okončali su svoje sportske karijere, dobili dva sina, promenili nekoliko adresa i kontinenata, i vratili se u Evropu, a ovih dana i na “mesto zločina”. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proveli su godišnjicu braka u zanosnoj Veneciji.

Profimedia

Evocirajući uspomene na te posebne trenutke, ponovo su se u taksi-čamcu provozali Grand kanalom. Na isti način su pre pet godina stigli do crkve “Della Misericordia” u kojoj su se, posle građanskog venčanja, jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Profimedia

‒ Zahvalna sam za svaki dan koji provodim sa tobom. Pet savršenih godina. Neka ih bude još petsto! ‒ poručila je suprugu nekadašnja zvezda teniskih terena, uz fotografiju sa venčanja koju ranije nismo videli.

Prilikom obilaska Venecije Ana se nije odvajala od Bastija, ali ni od tašne sa potpisom “Bottega Veneta”, koja joj je, po svemu sudeći, ove sezone omiljeni asesoar.

Profimedia

Proteklih nedelja jedan od najskladnijih i najsrećnijih slavnih parova često je posećivao Italiju. Očigledno im je ta zemlja prirasla za srce posle bajkovitog venčanja, a obeležavanje polujubileja bračnog života nije mala stvar. Ana i Basti slali su nam razglednice iz Firence, prestonice kulture i istorije, a prošetali su se i „Španskim stepenicama“ večnog Rima.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar